Figyelem!

Értesítjük kedves Vendégeinket, hogy az átalakítás alatt 16 óráig tartunk nyitva. Mivel előfordulhat, hogy egész nap zárva leszünk, kérem, hogy likeolják a Facebook oldalunkat, ahol a friss információk elérhetőek.
www.facebook.com/deneversziget

[Bezár]
   
Vis Kft

H-8220
Balatonalmádi, Tinódi u. 2.
tel.: +36 30 277-1101
email: info@denever.hu
Denevér

Gerincnyújtáshoz kézi és gépi gravitációs asztalokat használunk. A kézinél a testmagasság/súlypont beállítása által hozzuk létre azt az egyensúlyi állapotot, amikor melléhelyezett karokkal a páciens vízszintesen fekszik. Karjainak felemelésével, vagy a vázba kapaszkodva állíthatja a dőlésszöget. Egy állítható szalag szab határt a túlzott dőlésnek. Visszafelé célszerű egy picit pihenni vízszintesben, hogy a keringés , és az agyi vérellátás visszatérjen a normál szintre. Idősebb korban javasolt kisebb dőlésszöggel, esetleg tovább használni a gépet. Ezen a  linken a függőleges lógás látható, ami csak egészségeseknek ajánlott. A fej testhez viszonyított 10 cm-es süllyesztése 7,6 higanymm es hidrosztatikai (vér)nyomás emelkedésnek felel meg. A filmen megfigyelhető, a nyújtás gerincsérvre gyakorolt hatása. A forgalmazó oldalán  lehet tájékozódni az ellenjavallatokról. A nyújtástól függetlenül a "gerincsérves" életvitellel kapcsolatban feltélenül ajánlom áttanulmányozásra a www.porckorong.hu -t.

denever2.jpg,

Denevér
deneverpad.jpg,

Denevér

^ ugrás a tetejére

Masszázsfotel

"...Jó masszázsfotelt találni könnyű, a számunkra tökéleteset nehéz. ..." 

Masszázsfotelként mi a Kyokai Torino Twist modelljét használjuk. Négy különböző gyógyprogramja és három lokális masszázsprogramja közül mindenki kiválaszthatja a számára legideálisabb masszázst. A Torino Twist forradalmi twist funkciója a program közben ringató mozgást végez, ezzel mozgatva a csípőt. A twist funkció egy további különlegességgel is bír! Amíg az eddigi masszázsprogramok mind lineárisan és szimmetrikusan dolgoztak, a twist funkció kibillenti a csípőt ebből a síkból, ezzel masszírozva az alsó csigolyákat. Ez különösen fontos azoknak, akik ülő munkát végeznek, így hát- és derékfájásukért ezen alsó csigolyák felelősek. A fotelről részleteket itt olvashat, de ezt érezni kell...

torinotwist.gif,

Masszázsfotel
torinotwist4.jpg,

Masszázsfotel
torinotwist3.jpg,

Masszázsfotel
2013-04-12223704_1.jpg, Így is lehet
Így is lehet
Masszázsfotel

^ ugrás a tetejére

Nyirokmasszázs

Nyirokmasszázs gépeink egyike a DS Maref által gyártott lx7-es modell. Az otthoni nyirokmasszázs berendezések 2010. évi újdonsága. Teljesen digitális vezérlésű érintőgombos berendezés, mely a precíz működtetés érdekében beépített légnyomás ellenőrző szenzorral van ellátva. Két speciálisan újragondolt vezérlő programot tartalmaz (A, B), amellyel masszázs kompressziós, szorító kompressziós  kezelések végezhetők. A készülék legkiemelkedőbb újdonsága, hogy a légkamrák szabadon kikapcsolhatóak, így abban az esetben ha bármely kezelendő területen egy szakaszt nem kíván kezelni, a légkamra kikapcsolható, és a többi légkamra változó nyomásértékei automatikusan beállnak az optimális értékekre. Részletesen arról hogyan is működik a hullámmaszázs, mikor javasolt, és mikor nem a használata, itt olvashat

nyirok1.jpg,

Nyirokmasszázs
LX72.jpg,

Nyirokmasszázs
KompresszioAB2010.jpg,

Nyirokmasszázs
hullammasszazs.jpg,

Nyirokmasszázs
Mogyi1.jpg,

Nyirokmasszázs

^ ugrás a tetejére

Vibrációs tréner

Alalkformálásra a kyokei Vibro-plate vibrációs trénerét használjuk. Hogyan működik? Csak rá kell állnia és megtartani az egyensúlyát. A készülék vibráló mozgásának ellen kell tartania. Ezzel az ellentartással a sor izomcsoportot működésre késztetünk. Azt az izomcsoportot dolgoztatja amit Önnek a legfontosabb, mert a különbözo testtartások (gyakorlatok) más-más izomcsoportra hatnak, és a lerakódott súlyfelesleget is megmozgatják. Álljon vagy üljön rá Válasszon a programok közül. A felhasználásról, illetve ellenjavallatokról  itt olvashat.

vibra.jpg,

Vibrációs tréner
vibra2.jpg,

Vibrációs tréner
Elusor-macrurus-teknos-alga-549x610.jpg, Ő még nem járt nálunk, és ez látszik is rajta.
Ő még nem járt nálunk, és ez látszik is rajta.
Vibrációs tréner

^ ugrás a tetejére