Figyelem!

Értesítjük kedves Vendégeinket, hogy az átalakítás alatt 16 óráig tartunk nyitva. Mivel előfordulhat, hogy egész nap zárva leszünk, kérem, hogy likeolják a Facebook oldalunkat, ahol a friss információk elérhetőek.
www.facebook.com/deneversziget

[Bezár]
   
Vis Kft

H-8220
Balatonalmádi, Tinódi u. 2.
tel.: +36 30 277-1101
email: info@denever.hu

Kedves Betegeink, Kedves Látogatóink!

Kérjük az alábbi használati utasítás és útmutató betartását a „DENEVÉR-SZIGET”-en található gépek és berendezések használatakor.

  1. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a „DENEVÉR-SZIGET”-en található gépeket, berendezéseket mindenki csak a saját felelősségére használhatja!
  2. Az általunk rendelkezésre bocsátott gépeket, berendezéseket a használati utasítások, valamint az általunk megadott javallatok/ellenjavallatok alapján, és azok figyelembevétel köteles mindenki használni!
  3. A gépek, berendezések, kereskedelmi forgalomban kaphatóak, azok használati utasításait az Önök számára elérhetővé tesszük!
  4. A „DENEVÉR-SZIGET”-en az utcai cipő használata TILOS ! Kérésére papucsot biztosítunk.
  5. Higiéniai szempontok alapján berendezéseink egy részét textillel fedjuk, ehhez a lepedőket mi biztosítjuk.
  6. Kérjük az alapvető testi higiéniai normák betartását, ennek hiányában a személyzet a kért kezelést megtagadhatja.
  7. A kezelésekhez laza, sportos, kényelmes ruházat (melegítő, szabadidő ruha, póló) javasolt. Igény esetén fedőruhát biztosítunk.
  8. Az átöltözéshez és a ruha tárolásához helyiséget biztosítunk, de az értékek vonatkozásában felelősséget vállani nem áll módunkban.
  9. Az ún. gravitációs asztalok használatakor javasoljuk a zsebek kiürítését, mert azok tartalma ki fog esni, amely miatt felelősséget vállalni nem tudunk.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben az általunk javasolt használati útmutatótól eltérnek, az esetlegesen keletkezett személyi, vagyoni károkért felelősséget vállalni nem áll módunkban.